Op maandag 1 juli stappen we over op een nieuw inlogsysteem. Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen. Probeer het later nog een keer. Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Educatieve instellingen

Voorschoolse periode

De Bibliotheek werkt samen met consultatiebureaus, kinderopvanglocaties en peuterspeelzalen op het gebied van digitale geletterdheid, taal- en leesbevordering. 

Ontdek de mogelijkheden

Basisonderwijs

Wil je opbrengstgericht werken aan het verhogen van de lees-, informatie- en mediavaardigheden van jouw leerlingen? Dat doe je natuurlijk samen met de Bibliotheek.

Ontdek de mogelijkheden

Voortgezet onderwijs

Samen met het onderwijs zorgen wij dat jongeren taal- en mediavaardig worden. Een goede basis voor een leven lang leren. Dat doen we ook op het voortgezet onderwijs.

Ontdek de mogelijkheden

Blijf op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste educatie nieuws van de Bibliotheek? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hem enkele keren per jaar. 

Naar de nieuwsbrief

VoorleesExpress

De VoorleesExpress geeft extra aandacht aan gezinnen met kinderen van 2 tot en met 8 jaar die moeite hebben met taal. Deze gratis ondersteuning is voor iedereen beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden