Op maandag 1 juli stappen we over op een nieuw inlogsysteem. Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen. Probeer het later nog een keer. Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Collectie

Van de nieuwste toptitels tot verborgen pareltjes. Van babyboekjes tot grootletterboeken. Je leent ze bij de Bibliotheek. In de online catalogus vind je onze complete collectie, e-books en luisterboeken. Je kunt materialen uit onze vestigingen kosteloos reserveren en ophalen in jouw Bibliotheek.

Mijn e-Bieb

Regel al je bibliotheekzaken waar en wanneer je maar wilt met de eBieb app. Je kunt zoeken in de catalogus, reserveringen plaatsen en materialen verlengen. Je vindt er ook de openingstijden en agenda.

Meer over Mijn eBieb

E-books en Luisterboeken

Met je abonnement kun je tienduizenden e-books, luisterboeken en online tijdschriften lenen. Zo lees en luister je altijd en overal. Eenvoudig via een e-reader, tablet of smartphone.

Ontdek de online collectie

Online Cursussen

Blijf jezelf ontwikkelen onze online cursussen. Kies uit ruim 160 verschillende cursussen. Ga aan de slag met persoonlijke kracht, handige zakelijke skills, hobby's, talen en meer.

Naar het cursusaanbod

Dagbladen en tijdschriften

Lekker een momentje voor jezelf en rustig door de krant of je favoriete tijdschrift bladeren? Je leent ze in jouw lokale Bibliotheek. Of op je telefoon of tablet via de Online Bibliotheek App.

Naar dagbladen en tijdschriften

Bijzondere collecties

Ontdek onze speciale collecties voor ouderen, zorginstellingen, mensen met geheugenproblemen en voor iedereen die moeite heeft met lezen.

Naar de bijzondere collecties

Podcasts

Koptelefoon in de aanslag? Los van een luisterboek gaat er natuurlijk niets boven een boekenpodcast. We zetten interessante podcasts voor je op een rij. Over lezen, luisteren, boeken en bibliotheken.

Naar de podcasts

Muziek

Leen muziek via de landelijke Bibliotheek.

Naar films en muziek

Ontdekken en Onderzoeken

Ontdek onze wetenschappelijke bronnen of ga zelf op onderzoek uit. 

Naar ontdekken en onderzoeken