Betalen

Hoe betaal ik mijn contributie voor het lidmaatschap?


Je kunt je lidmaatschapsgeld op verschillende manieren betalen: via automatische incasso, via de betaalpaal in de vestiging of via internetoverschrijven.

Contributie betalen met automatische incasso

Wanneer je met automatische incasso betaalt krijg je € 2.50 korting op je abonnement. Geef dit aan wanneer je een abonnement afsluit. Tussentijds je betaalwijze aanpassen kan natuurlijk altijd, neem daarvoor contact met ons op. Wanneer je kiest voor automatische incasso, staat er in 'Mijn menu' tijdig een bericht voor je klaar over het verstrijken van het lidmaatschapsjaar. Dit wordt automatisch met een jaar verlengd. Het gemachtigde bedrag wordt afgeschreven rond de 25e van de maand voorafgaand aan het nieuwe lidmaatschapsjaar. Op de afschrijving vind je jouw lidmaatschapsnummer terug als kenmerk.

Contributie betalen met de betaalpaal in de vestiging

Je kunt je contributie ook betalen met de betaalpaal in de vestiging. Dit kan in Bibliotheek Bladel, Budel, Eersel, Oirschot, Reusel en Valkenswaard. Houd je pas onderin tegen de betaalpaal. Je ziet nu op het scherm je gegevens en het tegoed en/of de schuld die je op je pas hebt staan. Om je contributie te betalen klik je op 'schuld betalen'. Hier zie je alle openstaande bedragen. Kies hier voor het bedrag wat je wilt betalen. Houd opnieuw je pas tegen de paal. Je kunt nu pinnen. De betaling is de dag erop verwerkt. 

Contributie betalen met internetbankieren

Je kunt ook betalen via internetbankieren. Vermeld je pasnummer en gebruik de volgende bankgegevens: IBAN NL42RABO0172958350 (BIC: RABONL2U) t.a.v. Bibliotheek De Kempen, Valkenswaard.