Bibliotheek aan Huis

Lees je graag, maar ben je door lichamelijke klachten tijdelijk of blijvend aan huis gebonden en niet in staat zelf naar de Bibliotheek te komen? Als lid van de Bibliotheek komen we naar je toe, met onze gratis service Bibliotheek aan Huis.

Deze service is er speciaal voor iedereen die graag wil blijven lezen, maar zelf niet meer naar de Bibliotheek kan gaan en niet terug kan vallen op familie of kennissen.
 

De Bibliotheek aan Huis werkt heel eenvoudig


Tijdens een eerste kennismakingsgesprek geef je aan wat je graag leest en hoeveel je leest. Een vaste vrijwilliger komt boeken en media bij je thuisbrengen en ook weer ophalen. Samen bepalen jullie hoe vaak en op welk tijdstip de vrijwilliger langskomt.

De Bibliotheek aan Huis is een gratis dienst, je betaalt slechts de gebruikelijke tarieven. De Bibliotheek aan Huis service is alleen van toepassing op een Verdiep abonnement en Verrijk abonnement. Niet op het Verwonder abonnement.

De Bibliotheek heeft veel te bieden


Je kunt een keuze maken uit de ruime collectie van onze Bibliotheek. De materialen kun je in onze online catalogus bekijken. De vrijwilliger kan je hier zo nodig bij helpen. De collectie bestaat uit romans in verschillende genres en informatieve boeken. Ook kun je tijdschriften, muziek en films lenen. Als je moeite hebt met het lezen van kleine letters, zijn grootletterboeken en luisterboeken een goede uitkomst.