Op maandag 1 juli stappen we over op een nieuw inlogsysteem. Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen. Probeer het later nog een keer. Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Activiteiten

Ontdek de bieb: meer dan boeken!

Het hele jaar door zijn er in de Bibliotheek activiteiten voor jong en oud. Ontdek onze lezingen, workshops, cursussen, boekpresentaties en jeugdactiviteiten. 

Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn. Neem een kijkje in de agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.


Agenda

Activiteiten voor jong en oud

Naar de activiteiten agenda

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Binnenkort in de bieb voor jeugd

Binnenkort in de bieb voor volwassenen

Lezingen en workshops

Van gezondheid tot spirtualiteit. Van reizen tot opvoeding. Van natuur tot filosofie. Laat je inspireren tijdens de lezingen en workshops van de Bibliotheek. 

Bekijk de activiteiten

Jeugdactiviteiten

Ontdek de jeugdactiviteiten van de Bibliotheek. Boekpresentaties, voorlezen, DigiBiebLab workshops: we hebben iets leuks voor iedereen!

Naar de jeugdactiviteiten

DigiBiebLab

In het DigiBiebLab valt van alles te leren doen. Ontdek de wereld en mogelijkheden van de toekomst en maak kennis met lasersnijden, 3D printen, de vinylplotter, robots en een greenscreen. 

Naar de agenda

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis over een bepaald onderwerp? Iets wat je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek. 

Lees meer

Boekpresentaties

De Bibliotheek is bij uitstek de plek om nieuwe boeken én (lokale) schrijvers te ontdekken. Kom eens langs bij één van onze boekpresentaties voor jong en oud.

Naar de agenda

Talencafés

Babbel jij een aardig woordje Engels, Duits, Spaans, Frans of Italiaans en wil je blijven oefenen? Kom dan naar één van onze gratis Talencafés.

Bekijk de Talencafés


Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in Bibliotheek Valkenswaard. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Lees meer

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze taalcafés en cursussen Klik & Tik en DigiSterker.

Bekijk de cursussen en activiteiten

Online cursussen

Met onze cursussen blijf je jezelf ontwikkelen. Er is keuze uit ruim 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden.

Bekijk de cursussen